melawat kembar saya di PLKN , Kuala Kubu :))

5:49:00 PM



lame gyler tak jmpe kau kembarr , hehe . akhirnya dpat gak kan ? fuhh , penat gyler do . dah lhaa jauh . tapi tape ! ak snggup dtng demi nak jmpe kau . snggup bgun awal pagi demi nak jmpe kau . hehe . ak sayang kau gyler gyler do . hmm , bile kite nak lepak weyyh ? lepas abis PLKN kau dah lhaa jarang balek rumah . kau pegi Universiti kan ? hmm , kau tak rndu ak kea ? ak tak nmpk kau mnangis pun time ak datang ? HAHA . sakaii sakaii jeaa .

HAHA , time aku dlam kete nan ayah . boley pulak mmbr yuyu tunduk kan kepale nan tngok muke ak ? aww aww <3 haha .
bile ak dah turun dari kete . smue mmbr yuyu kate , " eh , adek kau martured lhaa ayu . " grrr , dah nak naek pekak ak dngr perkataan tuh . tapi bangge gak ? HAHA . batakbatak jea . then time nak pegi dorm yuyu kne LARI sbb ak tak ley msuk . takut ckgu nmpk . haiyaa . ape lhaa kau nie kaka . then bile dah smpai dorm .
" ayu , adek awk kea ? " haiyaa . ak form 2 , mmg lhaa ak adek dea . grrr , " kembar keaa ? " malas ak nak jawab soalan tuh , aku hnye mampu ckap YES . haha . yuyu gelak jea .
ape lhaa diorank nie . mcm kembar kea kitorng nieh ? hahaa ,

thats all for today , ak pun dah penat . mau tido . HAHA .
well pape pun kak , kau jage lhaa diri kau kat sane yea ? tnggal lagi sebulan jea , kau da bley kuar da .
hehe , hatihati twins <33

You Might Also Like

0 comments