Happy Birthday :)

10:02:00 PM


beday aku nie , time malam malam baru best . aku tak tao knape . haha . siang siang mnyakitkan hati . LOL .

mula mula . aku , myra , capex , biy aku , ayep nak pegy The Mines Wonderland . tnggu lhaa lepas orng abis smbahyang jumaat . lepas dah siap smue , kitorng gerak . uhuuu , semua ade pasangan masing masing accept ayep . haha . bila keluar jea Taman Bukit Serdang , semue brpecah . myra dngn capex pegy bus stop dulu . aku , biy aku and ayep pegy kdai runcit jap . than kitorng gerak pegy bus stop ikot short cut . haha . tak sngke pulak myra dngn capex tnggu kitorng dkat MyBook . HAHA . 
ontheway nak pegy tuh , banyak btol lubang . smpai kaki aku pun jadi mngse . haha . seliper ak boley pulak trcabut time time mcm nie . heehee , thanks to my honeybiy dea btolkan balek .

bila semue dah smpai bus stop , kitorng tnggu lhaa bas . grrr . gyler terik kot matahari time nie . nak pngsan aku . haiyaaa . tidak lame kemudian , bas datang . yeayy ! kitorng naik lhaa . 
dah smpai Mines , kitorng brpecah again . myra dngn capex pegy carik barang Haziq . aku , biy aku and ayep pegy jalan jalan . haha . 
dah kire kire sejam tuh , kitorng pegy Foodcourt . nak makan . kcian capex jadi macaii myra . HAHA .
after makan . berpecah LAGI . HAHA .
dah sejam brpecah , jmpe balek dkat terowong . aku ajak myra balek sbb dah pukol 5 lbeh mcm tuh . myra on jea . then pegy tnggu bas . naseb bas dtng cpat . kalo lmbt ? mmg naik teksi aku ! hahaha .
dah smpai Taman Bukit Serdang . grrr , ade prgaduhan sikit antara aku dngn biy aku :'(
bila biy aku dah hntar ak dkat schl , hmm . mcm nak tanak jea layan aku . sedih gyler . dalam van ak text dngn dea . naseb dea okey sikit . then malam , dea suro aku dtng . aku dtng lhaa , tapi lmbt sikit .

smpai TBS (Taman Bukit Serdang) kira kira pkol 8.34 p.m mcm tuh . smpai smpai , aku teros main bola tampar . hehehee . biy aku tetap diam jea . takan taching lagi ? hadoyy , 
lepas main bola tampar , biy ak and buda buda dea yang lain teros pegy lepak pondok . tnggal aku , Haziq and ayep jea yang main bola tampar . tiba tiba , boley pulak bola melayang pegy kat area pondok . aku pegy lhaa kutip bola tuh . then biy ak tegur , "Haiii ," haha , aku snyum jea lhaa . dea ckap , "nak knal boley ?" aku gelak then ak ckap boley . dea soh ak dok sblah dea . lepas aku cmpak bola , aku teros pegy dekat dea . uhuuu . tidak lame kemudian , Yunaa dtng membawa camera . haha . nak snap gmbr , biy aku malu malu pulak ,



HAHA , tanak pndang camera lngsung sayang aku nie . hehe , lupa nak ckap . kebetulan baju aku same pulak dngn dea malam tuh . MERAH . hehehe . FYI , kitorng tak rancang okey nak pkai baju sama ? haha . bila biy aku tanak pndang camera , Yunaa dah malas . baik snap gmbr sndiri kan yuna ? hahaha . so , photographernya : Ayep :)






haha , lepas tngkap gmbar . tibe tibe , biy aku dtng dngn abng aku naik moto masing masing . biy aku teros duduk sblah angah (meor) , isap rokok . yuna pulak ajak aku snap konon nya nak bwak moto . yuna dah siap pkai helmet saties dah . haha . haha . malas gyler nak snap gmbr atas moto . nmpak sngt berangan nak naik . HAHA . yuna setakat dpat snap gmbr pkai helmet jea . haha . tibe tibe muncul pulak satu idea dekat dalam kepala biy aku . "jum kite rempit ?" haha . ayat dea . last last semue setuju . sakai betol . haha .
aku msti lhaa kne naik dngn honeybiy aku :) haha . yunaa naik dngn abng aku . haziq and ayep naik dngn saties . HAHA . skali 3 bhaii . trgelak gelak aku . haha . boley pulak abng aku ikot jalan lain . orng masuk kanan lepas dah keluar taman . dea masuk kiri . hampeh btol , memang biy aku lawan dngn saties arr . haha .
bila dah patah balek pegy taman , baru jmpe abng ak tngah tnggu kitorng .  haha , then jalan jalan lagi . bila dah dekat dngn moto abng . aku pnggil yuna tnjuk isyarat camera
last last , yuna snap pic aku . haha



haha , nie gmbr paleng aku suke yaww . hehe , tak tahu knape :) lepas semue dah smpai taman , fiyzi ajak balek sbb jnji balek pkol 9.30 p.m , skang dah pkol 10 .00 . haha . biy aku ajak pegy depan surau dulu . kitorng pegy lha . tngok diorng wheely dulu . dah 3 kali wheely , risau pulak aku . aku tahan biy aku , then dea brhnti lhaa . aku salam dea . then byebye dkat dea . aww aww , i'm starting missing him :'( 
dalam mase smnggu tak dpat text dngn dea :'( phone kne rampas . grrr . malangnyaa .

muahaha , papehal pun . malam tuh mmg best gyler . siang aku rase macam harituh bukan birthday aku jea . bile malam . wow , haha . dpat juga smbut evenpun tade food . hahahahaha .  Thanks sngt sngat korunk ! hehe , YUNAA YUUT , AJIQ BOBBY-ROCKY , AREP , AYEP , JEFF , MEOR , FIYZI LOIKE . i have a wonderfull night :) 




You Might Also Like

0 comments