Dilamun Rindu ~

2:46:00 AM


biyy , kita rindu awakk :( susah benor nak contact . bila biy onl , buu tak onl . bila buu tnggu biy onl , biy tak muncul muncul . hmm . buu pun tngh miskin krdt . tak dpat nak call biy . rindu gilaaa laa . last jmpe time open house rumah yunaa . tak sangka biy datang juga <3

biyy tahu tak ? time biy dukung faris kan . geram gilaa buu tngok . comel jea biy dukung . wakaka .
time nak balik tuh . pergh . berat hati nak lepaskan biy :( rindu oo . dah laa gambar kita dngn faris hilang dlam phone buu . buu suh upload kat fb , biy tak upload upload . ape laa biyy . orang rindu laaa .

setiap malam kan biy , before buu tido . buu slalu tngok video kita lepak <3 sikit demi sikit hilang rase rindu tuh . mcam biyy selalu ade kat seblah buu :')
evenpun kita jarang contact , jarang jumpe . tapi buu bahagiaa biy <3 buu bahagia sngat . thanks sayang . lengkap kat dunia remaja buu . buu tak terasa nak cari lain pun sepanjang kita tak contact nie . buu nak biy sorunk jea . 

deyy , Ah-leng Permai . kitaa sayang awak . kita nak awak tahu tuh . setiap saat saye pikirkan awak dan setiap hari sye rindukan awak :) there's no one else accept you Sakti <3

You Might Also Like

0 comments