The Twilight Saga : Breaking Dawn

3:36:00 PM


mula mula semangat jea aku nak tengok cerita nie dngn Lynda Suckworld , Kikin Elmo , Fara , and my lovely sayangg bucukk Ah-leng Permai dekat IoI Mall . fuyooooo . haha . 
pagi tuh , Lynda text kate tak dapat follow sebab family diorng nak keluar . okay , aku kene straight gie Pusat Bandar Puchong jea . Kikin text kate nak tngok petang sikit . okay , tengok pkol 3.15 pm punyer :)
Pkol 1 mcm tuh smpai Pusat Bandar Puchong . Afiq dengan bucuk aku ade dekat DG food court . 
bilaa smpai , aku nampak ade budak kecik dngn diorng . omey pulak tuh , tngh makan lolipop <3


haha , aku buli dia kaw-kaw punyerrr . jahat kan aku ? smpai dah nak nangis budak nie . hikhokk :)
Pkol 2.30 mcm tuh aku dngn bucuk aku nie gerak pegi bus stop . kikin otw . 
aku dengan bucuk aku smpai ioi pkol 2.50 mcm tuh . terus pegi wayang beli tiket .
smpai smpai jea , abang tuh kate pkol 3.15 punyer dah SOLD OUT -.- cibettt . aku terus call kikin tnye nak tengok pkol 6.15 punyer tak . dia kate dia tak boley balik malam . okay fine , aku beli dua tiket jea . mampos aa , aku datang sini sbab nak tengok cite tuh . hihi , cita Twilight Saga Breaking Dawn .


okay , kene tnggu 3 jam -.- aku ajak bucuk aku nie balik dulu . dia tanak . bapak aa bosan --'
so , kitorng lepak aa berdua selama 3 jam tuh . kikin tengok cite misteri jalan lame nan fara . lerrr . 
tngh manja manja tuh , bucuk aku kate ex aku ade kat atas tngh tngok kitorng . aku pandang laa atas . lerrr , Syah rupanyaa . cam pulak bucuk aku nie muka syah . haha . lepas tuh dngar orng pnggil nama aku . bucuk aku tnye laa , kawan aku kea tuh . aku cakap laa mne aku nak kenal . haha . rupanye Nur Kamella yng pnggil aku . kahkahkah . bucuk aku cakap "untung laa hot , daripde kat BB smpai IOI pun orang bley kenal"  haha . lancao hot .
Dah pkol 6 mcm tuh , kitorng pegi wayang . beli popcorn smue then terus masuk panggung . fuyooo , naseb tak depan sngt seat kitorng . hikhokk . bila dah start cerita dia , smpai part Edward Cullen kiss Bella Swan . bucuk aku bisik ,

Him : iloveyouu buu <3
Me : Iloveyouu too <3
Him : Iloveyouu BODOH <33
Me : DIAM LAAA ~

kay , aku sayang laki aku nie ketat ketat <333

You Might Also Like

0 comments