First Day School ~

8:21:00 PM




firstly , aku tngok sesi pagi macam bosan semacam jea . cikgu pun garang garang . psfftt ~
tak semangat langsung aku nak belajar . dngn buku tak beli lagi . adehh .
hmm .
time aku sampai schl tuh Fiyzi Loike nan Daddy lepak teman aku dulu sbb smpai schl bapak laa awal kan ? pelajar cemerlang betul aku nie . kahkahkah . lepak lepak , then fiyzi kate dekat daddy ,
"nnt kau tunggu , budak laki yang kaco anak kau nie smpai ," aku pelik . siapakah gerangang itu ?
aku tnye laa siapa , fiyzi kate that damn capital A . hahahaha . around 6.40 tuh , diorang bla . aku pun masuk schl nan Lyana masuk lepak dalam pulokk . (---SKIP---)

bila dah balik tuh , aku gi usha gate kejap cari fiyzi . tak ade . okay fine , aku masuk schl balik pegi bookshop . memang kalo boley tanak ramai lagi laa kan ? kay fine , aku pegi esok jelaa . amek list buku then chaww pegi yuyu ice sebab Aziq , shafeq and Angah ajak lepak situ . aku pun join jelaa daripde tnggu sorunk kan ?
tengah lepak lepak lepak . diorang bkak cerita pasal capital A . alang alang tuh aku bukak laa skali cerita pasal A tuh . diorang smue nasihatkan aku jangan percayakan A jahanam tuh . hmm , redhaa .
tiba tiba angah kate , dia curang dngn aku . itu aku tahu weyy . but , aziq pulak kate dia curang dngn 5 orang pompuan time dngn aku . bulan 5 mcm tuh . WTF o0o kay , tahan airmata . otak aku tak berhenti kate . 'bende dah lepas emy . bende dah lepas . istifar istifar'
tapi aku cover dngn gelak aa .
Pkol 2.44 aku nak balik nek bas sbb dorunk smua nak balik . Aziq hantar aku smpai busstop . tnggu bas agak lame smpai ade orng dalam bas dok pnggil aku nek nan dia . euwwww ~
8 minit cam tuh , sampai laaa bas rapid . jyeahhhh . aku text laki aku dia tak reply . dia memang slalu tade bila aku perlukan dia :'( aku rindu Ahleng aku :'( balik , aku hempukkk fiyzi yang tngh membuta , then onl , lepastuh nangis . then tido .
PENAT WOIII ~

You Might Also Like

0 comments