I'm Trying To Be Strong Enough :\

3:31:00 PM

Selalunya aku menangis bace ayat manja dia sebab aku rindu dia .
Kali nie , aku menangis bace ayat maki dia sebab aku terkilan .
Dia tak pernah macam nie dengan aku selama 6 bulan 2 minggu couple nan dia .
mungkin dia dah tak tahan dengan aku agaknya . 
Aku cuba nak jadi kuat . tapi aku tak boleh .
Ani kate tangan aku menggigil reply text dia .
menggigil ? entah laaa . nie kali kedua aku menggigil nak reply text orang .
First dngn ex aku time aku break dngn dia . and aku harap takkan jadi mcm tuh lagi .
tapi tak sangka pulak boley jadi balik bila aku nak reply text tuh :/


Thanks Ani Mastura , Achik L'eacyy and Eisya Rissha :'\
thanks for being there for me .

You Might Also Like

0 comments