something change .

11:26:00 PM


Maybe aku ego . but tak semestinya sayang aku dekat kau berubah .
Maybe aku selalu marah kau , caci maki kau , tak semestinya aku tanak manja dengan kau ,
Aku selalu layan tak layan kau , tapi tak semestinya aku ada laki lain .


Setiap hari aku rindu kan kau . aku terfikir . kau dah makan belum ? kau kat mana ? buat ape ? dengan siapa ?
and setiap kali aku balik schl , aku terfikir . kau dah bangun belum kalau aku tak call nie . haha :')
sekarang , kau jarang gila babi laa contact aku . Online pun jarang . kau tukar password kau tak bagitahu . 
oh ? sebab aku tukar tak bagi tahu kau juga ? aku lupa . aku tukar bukan sebab aku ada laki lain . aku tukar sebab Facebook aku selalu offline sendiri and tak boley bukak lepas tuh .
Tadi aku balik schl , tengok wall kau . sejak bila pandai lepak dngn perempuan nie ? kau lepak berdua jea kea ? :'( boleh buat dia gelak ? haha . ( nak menangis aku tulis nie )
kau makin menjauh dngn aku . makin berubah . benci sial .
aku rindu nak manja dengan kau lagi . nak gurau gurau dengan kau lagii . aku nak dngar suara kau biy :'(
tapi masing masing tade krdt kan ? mcm mne :'(
kau dah tak datang sini lagi sbb jiejie dah tak lepak Pusat Bandar . so tade transport aa . akuu nak datang sane ? aku schl :'(

aku rindu nak overnight dalam pelukan kau lagi . sambil tengok bintang :( main teka teki :(
aku rindu semua tuh kau tahu :'(

You Might Also Like

0 comments