2011 (Y)

11:04:00 PM


Hi and assalamualaikum . dah lama aku tak update update kan ? kuikuikui , harini aku nak update about kisah silam aku . aku teringt kat schl tadi , hee rindunyooooo .
macam nie . last year , time aku form 2 laa kan ? schl petang . aku and kawan kawan aku datang laa pagi sbb nak lepak . haha , niat aku nak tnggu ex aku si Mohd Arif nie balik schl actualy . heee . then lepak laa dngn kawan kawan aku dulu .
si Haziq Hakim , Shafeqq , Amira , Angah and Jefri tengah main bola tampar while aku and Eisya buat saloon sendiri . haha . Eisya main ikat ikat dngn rambut aku <3
Iman Ifwat pulokk buat kerja schl dngn Firdaus and Zaki . weeee ~ rindunyaa time nie :) semua lepak together . sekarang semua buat hal masing masing . bencii aaaaaaa --'
But dari aku perasan laa , sejak aku break dngn si arep tuh . semua ikut hala tuju masing masing accept Haziq and kawan girls aku . lerrrr . semua rapat dngn aku sbb lelaki tuh kea ? eeeeeeeeee , ape pun tak boley
Sekarang aku tak tahu bila nak lepak mcm tuh lagi . dulu siap boley pegi tngok wayang ramai ramai dngn Yunaa and Boy lagii . sekarang ? nak lepak pun susah . tak gentle laa korunk nieee .

well , hope kita ade mase lepak ramai ramai lagiii . kboiii <3





You Might Also Like

0 comments