something

1:46:00 AM



something wrong betul laa aku ni . aku rasa down semacam jea :/ kadang kadang happy . kadang kadang rasa nak menangis . Sayang aku menghilangkan diri . no calls , no texts . tak online . mana laa dia pegi kan time aku perlukan dia ? Berperang betul hati dngn otak aku sekarang . well sometimes aku bahagia , sebab kawan2 aku slalu ade dngar story aku . sometimes aku kecewe sebab diorng tak faham sngat dngn perasaan aku sekarang :(
Ntah lah , aku sendiri takut dngn perasaan aku ni . I don't know why okay ? don't ask me .
kurang betul kasih sayang kau untuk aku wey :'(

You Might Also Like

0 comments