Birthday :)

9:13:00 PM



Assalamualaikum . dah lama tak update kan ? heeeeeeee . birthday aku semalam , but penat do . tuh update harini :) heee . semalam lepak mines jea . ingat nak lepak je , sekali abang buat suprise party :') cake besar kan ? hoho . appreciate gilaaa laa :D tapi tak meriah pun mcm birthday abang bulan Feb harituh . Then harini lepak taman dengan Yuliy , Ani , Shafeq , Faten and Wawa . lepak lepak , bosan gilaaaaaaaa . then tiba tiba yuliy ajak snap gmbar , aku peace jelaaa , skali ade satu cecair meleler dekat kepala aku . SHIT ! Yuliy siram aku dengan telur . aku pikir air teh susu sbb dlm botol . pergh bau harum gila sial . mual mual aku . ex aku call pula , aku tak kuat nak cakap sebab mual . then , shafeq bagi aku minum air . aku tnye air apa ni ? faten kate air oren , kalau tak caya bau . aku bau , mmg oren . skali minum , aku ludah balik . FUCK . oren yang tak bancuh lagi dia kasi aku . tidok ! lepas tuh dia siram -.- arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh -.-
Then birthday gift dari ani dah smpai . hahahahhahahahhahahah . hadiah paling bermakna laa sakai :') aku paling suka hadiah yang ani bagi . thank you so much sayang !! and tidak terlupa , yuliy siram aku dengn air kelapa gak -.-
korung , thanks laaaaaa siram segala cecair dekat aku . haha .


You Might Also Like

0 comments