It's Always Been Mine

5:19:00 PM


Macam apa yang aku tulis kat caption Facebook :) 
Alhamdulillah , kakak dengan abang aku boleh terima bf aku dengan seadanya :) 
And ni laa yang aku nak . Bf aku hormat kakak , abang and kawan kawan aku :)


Hi and assalamualaikum peeps :) Entry harini is about how much my boyfriend loves at me . Maybe dulu aku tak serious sangat kan about ni . yelah , mcm hangout dngn lelaki lain . gurau and all that . But tadi , aku pegi dinner dngan abang aku . Aku story about bf aku , and he said "What ? Ahleng tuh okay laa dik . Maybe dia tak boleh bagi kau apa apa , tapi dia baik do . dari dulu aku tengok dia baik . aku suka laa cara dia tuh . dia sayang kau do dik" okay , sangat terharu dngar ayat abang ni . I think baru sekarang laa abang boleh terima bf aku . nampak tak gambar dekat atas tuh . abang yang ajak snap :) 
Ahleng nie ade something special laa bagi aku .
1. Dia terima baik buruk aku .
2. Dia jaga ketat pakaian aku .
3. Dia still boleh sabar and tahan dengan aku evenpun aku naik angin tiba tiba .
4. Evenpun aku ni smoker , dia tetap boleh terima aku walaupun dia tak suka aku smoke 
5. And dia tetap tahan and sabar bila aku tetiba cari gaduh tanpa sebab .
Aku rasa , orang lain pun tak tentu boleh terima aku mcm nie . 


Buu rasa , buu dah banyak buat salah dekat biy . Buu nak minta maaf sangat sangat .
Thank you sebab still tahan and sabar dengan perangai buu , biy .
Again laa biy . buu minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki :')
Me love you :*

You Might Also Like

0 comments