Dreams Dreams Dreams

4:11:00 PM

Its like rumah aku tengah ada kenduri something like that . Time tuh aku baru bangun tidur and still pakai baju tidur . haha , then dekat garaj aku nampak 2 motor biru . yang lagi satu aku kenal , motor abang aku . yang lagi satu memang familiar gila . then baru aku teringat , adakah tuh moto MAH ? mygodd aku terus berlari cari dia .
Aku nampak dia tengah pegang pinggan 'polystrin' dekat bawah khemah . and at the same time , mata aku bertembung dengan mata dia . damnnnnnnnnnn ! dia senyum dekat aku . aku terus pergi dekat dia , dengan tepat jari telunjuk aku tuju kat dia .

me : kau hutang bergambar dengan aku , Arif Hashim .
him : *tersenyum* kau pergi tukar baju dulu and bagi aku makan dulu then kita bergambar okay ? :)
me : jangan lari k ? tunggu aku .

and aku terus lari naik atas mandi , tukar baju semua . After selesai bersiap , aku lari turun bawah .
But bila aku tengok dekat garaj , dua dua motor biru dah hilang . aku terus terduduk then peluk lutut aku . airmata aku mengalir . PENIPU ! ahh aku tak kira , aku terus bawak yuliy pergi Bukit Serdang cari dia . kurang asam punya budak .
Bila dah sampai tuh , aku round satu BS . dia takde :'/ aku give up , aku terus balik rumah balik .
Bila aku smpai depan rumah , aku nampak dia . dia tengah nak keluarkan moto . dia terus stop bila nampak aku and tersengih . dia pergi dekat aku ,

him : kau pergi mana ? mesti ingat aku dah cabut kan ?
me : yelah sakai ! mana kau pergi haaaa gila !
him : *senyum* aku tak pergi mana mana , aku still ada kat sini tunggu kau .

ANNDDDD , mata aku terbukak . aku still dalam bilik . gelap and sejuk . aku amek phone and its 1.00 in the morning . semua bende ni mimpi jeh . aku tak pernh mimpi and terjaga awal mcm ni . aku tidur pukul 10 and selalunya pukul 3 or 4 terjaga . tapi yang ni , awal pulak .
cepat cepat aku text Ahleng and Ani . then aku terus lelap mata , harap mimpi tuh tak datang lagi .
aku tak tahu apa makna mimpi mcm tuh . moto dah lah sebijik sama :/



You Might Also Like

4 comments

  1. Just dreamm ? OHMYGUCCI ! Takde sambungan ke buuu <3

    ReplyDelete
  2. lalalala , dia pulak yang excited ? haha . just a dream baby :)

    ReplyDelete
  3. haha , tak de lah , nak tahu ape yang terjadi selanjut nyee , excited gile nak tahu , haha :)

    ReplyDelete
  4. cehh , its just a dream lah yang :')

    ReplyDelete