Movie yaww .

11:15:00 PM




K , first of all aku nak story pasal pengalaman aku dalam wayang dekat mines . Tengok cerita The Possession . Aku memang nak tengok cerita ni . tapi awal awal aku memang dah agak takdapat tengok punya sebab fulus takde . hehe :) then tiba tiba pulak harini akak ajak tengok wayang . wohoooo , memang teruja gila laa kan . heee ,

Kitorng sampai dekat The Mines pukul 1.30 . ayah yang baik hati nak hantar . memang on time gila laa kan ? sebab movie start pukul 1.35 . hihi alhamdullilah , takde part yang kitorng miss . tepat pada waktunya kitorng masuk .

Okay , first first kinda boring sikit . smpai part dia kene rasuk , dah mula seram . sampai part bapak dia baca kitab ape ntah kat dia . tiba tiba kitab tuh tercampak sbb angin kuat . padahal cuaca elok jeh , and time tuh dalam bilik . memang terkejut gila laaa . aku rasa aku the only one yang menjerit . erm , i think its TERjerit . haha , terkejut gila babi lah weh ! sampai popcorn aku tercampak kene orang belakang . hahaha , aku sengih jeh . abis rambut aku and tudung akak kene juga popcorn yang tercampak tuh . hahaha .
Kalau korung tengok kan , part dalam bilik mayat kat hospital seram gila kan? masa dia cakap ,
"Daddy , you scared me" then dia gelak+menangis . dia ulang 4 kali pulak tuh ayat yang sama .
gila laaa . aku dah nak menangis dalam wayang tuh . and semua orang pun macam "whoaaaaaaa!" sebab selalunya cerita hantu malays jeh yang shooting dekat bilik mayat . and ni cerita first yang aku tengok , english horror pun guna bilik mayat . memang superb horror lah weh .
And thats all for today entry . hehehe , assalamualaikum readers :)


You Might Also Like

0 comments