Ahleng :(

6:50:00 PM


Masuk harini dah 4 hari aku gaduh dgn laki aku . hm , kenapa ramai yang dengki sangat dgn hubungan kitorng ek ? lepas satu satu masalah yang datang . hubungan kitorng pun makin renggang . dgn phone dia hilang , spm lagi . hmm , aku rindu kan dia . Ego aku pulak datang balik memberontak . Aku bukan tak percaya dia , tapi kalau bnde ni jadi kat korung pun msti korung mngamuk jugak . takkan aku nak diam , senyum jeh kalau ada orng fake tag post kat dia ckp laki aku tuh crush dia kan ? sedih aku , dgn masalah keluarga aku lagi . hm , aku harap dia faham yang aku sayangkan dia and aku percayakan dia :'/
jealous tandanya sayang kan biy ? jgn lah mnghilang lama mcm ni , aku tak boleh :(

You Might Also Like

0 comments