Breaking Dawn part 2 :)

5:53:00 AM




see that ? heee , its Twilight Saga Breaking Dawn part 2 . heheee , kali ni punya aku tengok dekat The Mines jeh . aku pergi dengan Ani Mastura , Yuliy Minimarrow , Zack Copiecco , Azam Kck , Haziq Kysenius , and cousin aku Eyra Iermia .kitorng amek movie pukul 4.50 petang sebab Zack abis kelas pukul 4 . so kene tnggu 2 jam lah kat Mines . First day keluar kitorng dah tengok . hehe , aku baru update sekarang sbb takde mase nak update . hikhikhik , lek aa k ?





start start je muka Edward dah keluar . haha , kitorng tak boleh kawal perasaan sampai kene marah dgn orng belakang . bajet jeh , padahal kitorng bisik je kot -.-
Cerita dia mmg best gila weh ! korung patut tengok ~
Last paling best , sebab Bella guna kuasa dia kasi Edward tengok macam mana diorng mula mula jumpa sampai diorng kahwin . weh sebakk doh , yelah dengan pasang lagu A Thousand Years nyeee , pergh . so sweet abis weh . menangis aku peluk yuliy dalam wayang . hahahaha :D sebab tuh aku letak lagu A Thousand Years ni dekat blog aku . hehehe .
tapi aku rasa lain gila bila tengok part 2 ni without laki aku , Ahleng :( sebab yang part 1 punya aku tengok dngn dia , tapi part 2 aku tngok tanpa dia . hm , yela dia busy keje kan ? nak buat acanoii ?
pape punn mmg five star lah cerita ni ! hehehe , lepas abis wayang kitorng gerak karaoke . Zack belanjaa , baikk betul daddy aku ni . hehehe :D then kitorng balik pukul 9 dgn muka yang ceriaa . Oh Edward kuuu ~


You Might Also Like

0 comments