life

2:31:00 AM


its better if akak ade katsini . semua orang yang aku sayang tinggalkan aku . abang aku , achik pun dah benci aku . semua cari salah aku . aku tak pernah curang . tak pernah . salah aku nak cari kebahagiaan aku sendiri ? semua marah aku bila break dgn ahleng . diorang takde dgn aku . diorng tak tahu apa aku rasa . diorng tak tahu pape . aku pikir balik dari genting aku boleh tenang .but im wrong . kene marah dgn semua orang . aku tak larat , aku tak kuat mcm nih .i wish akak ade dgn aku dekat sini . aku dah deactive FB , deactive twitter. aku nak menghilang daripada semua orng . aku betul betul dah tak larat dah dgn hidup nih .

You Might Also Like

1 comments

  1. kenapa ko ? tak pe..ko kne chill..ko jgn cpt down taww...klu ko rndu aku, pejam mata..bayang jee mcm aku tgh peluk ko :)
    i'm sorry for unable to be wif u when u need me. tp aku slalu doakan yang terbaik utk ko :)
    kn aku da ckp..klu ada pape..skype je ngn aku..
    aku sokong apa yg ko buat. mungkin ko tak de jodoh ngn dia. Aku penah warning ko psl bnda ni..jgn ckp aku tak pernah nasihat ko ehh..Kuatkan hati..Allah takkan uji hambanya unless Dia tahu hambaNya itu mampu mengatasi ujiannya.Dia takkan uji di luar kemampuan seseorang itu.Ingat, Allah bg ujian kat ko supaya ko dekat dengan dia and mengadu kat Dia :)
    ingt, Allah sentiasa dgn kte..klu hati rasa tak tenang..dgr surah al-fatihah..kalau satu dunia nii marah ko, benci ko...ko kene ingt..aku ada kat blkg ko..aku support ko.KO ADA AKU:D

    ReplyDelete