You said it

6:44:00 AM




Kau dah berjaya rampas semua orang yang aku sayang . Kau dah burukkan nama aku dekat puchong . Now kau nak tunjuk dekat semua orang , punca kita break sebab aku ah ? Abang aku dah tak kenal aku lagi . Kakak aku backup kau . best lah kau kan semua orang berpihak dgn kau .
Listen ye , bukan sebab ade lelaki lain atau tak bagi semangat apa lancau semua aku tinggalkan kau . Banyak lagi . Kau sendiri setuju dgn aku bila aku cakap , "orang lain dah confirm confirm tinggalkan kau , tapi aku tahan ,sebab aku sayang kau" kau setuju dgn kata-kata aku tuh .
Setahun 6 bulan , memang lah sayang . tapi kalau dah hati aku dah tawar dgn kau takkan nak teruskan ? setiap hubungan ade perpisahannya . kalau diteruskan , umpama couple sbb nak title relationship jeh . no , i'm not that kind of person . Kau abaikan aku , kau endah tak endah aku , kau contact aku tak , jumpa lagilah kau takde usaha . Aku ade perasaan ye . sila faham perasaan aku .
Aku sayang kau , kau kata aku tipu . Kau janji nak hormat keputusan aku . Sebab kau tknak aku terluka lagi dgn perangai kau . but sekarang kau memberontak . kau burukkan aku .
Aku ada , akak kandung aku , cousin aku and ani jeh sekarang . dasyat yer perangai kau . kau benci aku ? perangai kau sekarang ni lagi buat aku menyirap dengan kau . thanks buat semua orang tak percaya aku .
be a man lah weh . aku taknak kau cari aku lagi , stalk twitter aku or what . move on with your life . kau hal kau , aku hal aku . kau sendiri yang cakap , "anggaplah kita tak pernah kenal" remember sakti sabjan ?

You Might Also Like

0 comments