Times Square

11:05:00 PM

Well I spend my whole day with my beloved cousin, Eryn :) kitorng shopping berdua dekat Berjaya Times Square. Niat hati nak release tension dgm shopping. Itu lah perempuan buat bila tension kan? Nak try gak!
Tapi sepanjang aku dalam Times Square tuh, tak release tension pun. Sebab semua tmpat yang aku lalu. Ade memories sikit aku dgn dia. You name it. Semua tmpat yang aku lalu gn Eryn mesti aku ckp, "eh tuh tmpat aku dgn Ahleng duduk time tnggu kau dgn kak Ayu dtg laaa" muka Eryn berubah and dia kate "let it go Emy. Dia ade life dia k" aku senyum and angguk jeh tanda setuju. Then lalu lagi dekat tngkat 2 area mcm daun daun besar tuh. Bila aku sentuh jeh dinding tuh, gosh. Kitorng pun ade lepak sini time tnggu akak dgn Eryn pilih kasut dulu. Aku pejam mata and ignore all that shit. Well, aku kuat! But nothng change. Aku tak release tension pun sepanjang shopping nih. Serabut kepala ade lah pikir bnde ni. Hm

You Might Also Like

0 comments