Duluu

10:22:00 PM

teringat tauuu. time aku dgn dia, I mean sepanjang  1year 6months. bila text, asal aku badmood jeh mesti aku inform Ahleng sbb taknak dia jadi mangsa keadaan. Tapi dia tetap nak text aku. Sanggup kene caci maki aku. Dia tahan sampai marah aku reda. whoaaaa :) sekarang takde dah. Ade orang nak ayat aku pun tak macam ni. bosan. tak pujuk langsung -.-
and dulu aku tak kisah nak gemuk, tak kisah nak makan banyakk sebab Ahleng tetap sayang akuu. And terasa diri aku comel jeh bila dgn dia. hakhakhak! Sampai skang dah terbiasa makan banyak. hm Ahleng Ahleng -.-
Ni sekarang aku nak ajak umi pindah Setia Walk. Dekat dgn kau kan lengg kan? tapi kita dah takde pape dah sayang :'( dah takde pape i say. hm

You Might Also Like

0 comments