SMKSK Camp

2:02:00 AM

Hello everyone! hi hi hi!! hehe today aku nak story memori yang memang fucking awesome okay?
Its happen last week on 6 April. yeaah shafiq's birthday. Happy belated birthday dear Mohdnor Shafiq Zainal! hehehehe. Okay I'm gonna skip part pertandingan kawad kaki sebab semua orang down kan that time? tak syok aaaaaa~
6 April
After tukar baju tshirt kem, kitorng semua berkumpul dekat Taman Burung. what for? take our lunch maaa. hahaha, lepas lunch kitorng ronda dulu, cari game stations yang kitorng boleh main berkumpulan. So kitorng main game panjat tali untuk gigit belon. wakakaka.

       

Hahaha lawak sangat k that time. semua berusaha panjat tali tuh nak gigit belon then lari naik tingkat 1 bagi belon tuh dekat orang yang jaga station game tuh. hihi dalam 6 orang yang main game nih tak silap aku laaa. After done game nih, kitorng turun padang pulak. Main game hacker apa ntah. Game yang ni aku tak faham sangat sebab aku tak dngar betul betul arahan dia. Siapa yang main game ni pun aku tak ingat. wakakaka~

Lepas settle game ni, kitorng kene berkumpul dekat car park. Taklimat pasal tempat tidur kitorng. Blok mana laaa itu ini semua. Menyanyi tepuk tepuk semuaa. hahaha. Lepas tepuk tepuk semua, Ani MasturaEisya Rissha and Chen Wai Yee pergi take part untuk pertandingan Banner Drawing. So tinggal aku and the other team of KRS. Sampai part ceramah pasal alat musik dekat luar bilik tayang, semua set set tidur. YuliyFurqanRaja Taufiq, Wanie, Nuriah, Azmeer, Faqih, Erin and Aiman semua tidur. hadudududuh lonliness gilaaa siaaaa. Tapi bila Ani and Eisya dah sampai haaaaaaa memang finally lah. hahaha, tapi Ani jahat gilaa. Dia snap gambar orang yang tidur. hahahaha~

Hahaha, ni mesti semalam tak tidur sebab excited sangat nak g kem nih. haha funny k funny. Habis jeh ceramah semua tuh semua bangun. Mata semua mata vampire. merah jeh, wakakaka gelak kaw-kaw jeh Ani dngn Eisya. Then kitorang kene berkumpul dekat car park balik sebab bunyi loceng kebakaran. semua mengelabah sebab trak bomba semua datang. Bila tengok jeh api tuh, hekelehhh. kertas kecik jeh yang terbakar dekat depan bilik guru. hahaha, bila dah ceramah everything bagai. Take rest. semua balik kelas masing masing. Blok tempat tidur perempuan dekat blok B. lelaki pulak blok G. haha, kitorng perempuan lah best. Satu kelas tuh KRS jeh. tak campur dgn unit lain pun. mula mula kene kongsi dngn Polis. euwww semua memberontak. haha Nadiaa settle mcm mana ntah terus dapat green light yang bilik kitorng tak kongsi dngn unit lain. muahahaha~ Budak lelaki aku taktahu laaaa. hahaha. Kitorng sapu kaw-kaw gila kelas tuh sebab kitorng taknak pakai kasut masuk dalam kelas. yelah tempat nak tidur kan? kotor doh kalau bawa kasut masuk. So lepas dah bersiap semua, pukul 7.15pm kene berkumpul dekat dewan untuk dinner.
Time semua KRS dah berkumpul, kitorng duduk dalam bulatan. Tengah pass pass makanan tetiba ade terlebih satu makanan. semua pandang each other faces. cari siapa yang missing. Furqan kira jeh ahli ahli KRS. semua orang ada. then itu makanan siapa? fuuuuuuuuuuuuuuh semua kata hantu. wakakaka~
After makan, kitorng semua bergerak ke car park again untuk campfire. Memang lawaa gilaa laa stage diorng buat ni untuk Malam Kebudayaan ni. Dengan spotlightnyaaa dah mcm club choyyyyy. hahaha


see Eisya's excited face. hahaha. before MK start, kitorng dancing dancing dulu. terlompat tang sana sini. hahaha. Bila MK start, fashion show duluuu. Aku tak snap banyak sangat gambar okay. sebab i'm enjoying myself seating right next to my buddies and my dudes. hihi.


Look why stage time Ani perform lain? sebab hujaannn doh. spoil jeh kannnn? kesian Ani, hahaha. 
Lepas selesai semua fashion show kejadah ni. its time for senam robik. kononnyaaa laa ~
Kitorng guna lagu Chicken dance, Party Rock Athem, Oppa Gangnam Style and many more. Lagu last kitorng lagu HARLEM SHAKE! hahaha itu pun kene request sebab time for sleep. Apapun malam tuh memang fucking damn tired laa. 3 jam dekat dewan menari tanpa henti. hahaha that was fucking awesome!



 Lepas menari, ada late night meal dekat kantin. haha semua set set mandi peluh. penat penat pun aku still boleh nampak muka happy, puas diorang lepas menari. hahaha. Lepas abis late night meal semua off to blok masing masing untuk tidur. Aku tak percaya budak lelaki ni tidur awal. hahaha, well mine semua dah tidur except aku dengan Yuliy. tapi lelama Yuliy tinggalkan aku sorang sbb dia dah tertidur. kurang ajar niiii. So aku pun join laaa skali. hihihi.


Day 2 bersambung di next post.........














You Might Also Like

0 comments