Seahorse

2:41:00 AM

Well yesterday I went to Tesco and guess what? Seahorse dah takde. Laku sangat ke sampai dah habis? Damn nobody can love seahorse than me okay bitch grrr.

Then my cable rosak. Again fuck kan. Dalam dilemma nak g uptown Shah Alam or kedai Ustaz. Grrrrr akak suruh tolak tepi ego demi saving duit sbb gadget dekat kedai Ustaz murah murah kan? Kalau dekat uptown Shah Alam mau sampai 20-30 ringgit. Kfine ke damansara lah kita. Sampai situ aku cakap memang sakit dada takleh nafas. Haish minta lah jgn jumpa sesiapa yg kenal kat sini mohon lerr sangat. 


And yay, got my new cable. Hitam as usual :) Then my friend ni nak jalan jalan dalam uptown pulak. haih kau ni cari pasal betul lah dengan aku. Nak makan situ bagai lah. makan Kat Shah Alam Dah lah wehhhh. Grrr, aku taknak jumpa sesiapa kat situuu. Nasib dengar cakap aku, jalan cuci mata je. And tetiba jumpa benda yang tak sepatutnya.


Tadaaa. PEBENDA TUH?? yes fucker, it's a fucking seahorse. The seahorse that I want the most!!!! And time tuh ada biru and pink. Mygadddd dua dua colour yang buat aku geram pulak tuh. Wehh aku geram. Aku rasa nak bawak lari je. 
why can't I fucking move on with seahorses :'( Dah lah gemuk gila seahorse. rasa nak gigit gigit je menatang tuh. Omygaddd haih. Sebab tuh aku tak suka masuk uptown ni. Sebab seahorse gemuk tuh ada kat uptown kota damansara je hm. Sakit doh tengok benda yang aku nak dari dulu tak dapat dapat. Mohon hapuskan seahorse kat dunia ni.
Aku pun pulang dengan hati yang remuk.
I want that seahorse!!!!!!!


You Might Also Like

0 comments